Eladó üdülő és hétvégi ház Zamárdi 120 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zamárdi 120 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zamárdi 120 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7905032
Referenciaszám: 17111514
Frissítve: 18 napja

Zamárdi eladó üdülő és nyaraló 120 m² alapterületű: 170 millió Ft

170 millió Ft
1 416 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
460 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 493 383 Ft
Második évtől
673 323 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Zamárdi-Felsőn egy vízközeli ikerház felet.   Az ikerház a Balaton-parttól mindössze néhány lépésre helyezkedik el, egy 460 m2-es nagyságú telken. A ház belső hasznos alapterülete 120 m2, mely három emeleten helyezkedik el.   Az alsó szinten található egy amerikai konyhás nappali, erkély, hálószoba, fürdőszoba és wc, az első emeleten két hálószoba, egy fürdőszoba - wc és egy örökpanorámával rendelkező terasz. A második emeleten két tetőtérbeépített hálószoba és egy fürdőszoba-wc került kialakításra.    Az épület télen-nyáron használható, fűtése és hűtése hőszivattyús rendszerrel megoldott, októbertől áprilisig H-tarifás energiahasználattal. A ház 2 éve teljeskörű felújításon esett át, mely során minden elektromos és vízvezeték cseréjét elvégezték, a ház belső hideg-meleg burkolatait is mindenütt kicserélték.   Az alsó és a felső szintek külön megközelíthetőek, így két különálló apartmanként is használható az épület. A telken belül legalább 4 autó beállására elegendő hely áll rendelkezésre.    Jöjjön el, nézze meg ezt a kiváló adottságokkal rendelkező házat, melyet már idén nyáron élvezhet.   A vételárban a bútorok is benne vannak.   További kérdések esetén állok rendelkezésére a hét bármely napján.    Irodáink:  8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint) 8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint) 8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.    Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
panoráma
amerikai konyha
terasz
bútorozott
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bohács Orsolya City Cartel, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 20 357 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY