Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaegerszeg, Jánkahegy 22 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaegerszeg, Jánkahegy 22 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Zalaegerszeg, Jánkahegy 22 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8028261
Referenciaszám: 167993
Frissítve: 17 napja

Zalaegerszeg eladó üdülő és nyaraló 22 m² alapterületű: 5,5 millió Ft

5,5 millió Ft
2 784 Ft/m²
22 m²
Alapterület
1976 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167993 hivatkozási számú zalaegerszegi nyaraló. Kizárólag a zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában eladóvá vált  Zalaegerszegen, egy 1976 m2-es panorámás zártkerti telken lévő felújítást igényló kis hétvégi ház nyaraló. Zalaegerszeg belvárosától pár percre autóval Gálafej és Jánkahegy közti Lukahegyen, állandóan lakott környéken található a kis házikó akár felújítás után lakhatóvá is tehető. Lukahegy csendes részén aszfaltos, úton, több irányból is megközelíthető, kellemes természetközeli környezetben, csodálatos panorámával a természetre helyezkedik el. A zártkerti telek utca névvel, házszámmal is rendelkezik, bevezetésre került a víz a telekre, minden közmű a gáz is elérhető az utcában. Az ingatlan 22 m2-es nettó alapterületű, tégla építésű,10 m2-es déli fekvésű zárt üveges terasszal rendelkezik. Lehetőség van a ház felújítása után akár kis lakható hétvégi házat kialakítani belőle, kertészkedés utáni pihenésre vagy egyedi igényekre kialakítani az épületet. A telek kisebb gazdálkodásra is kiválóan alkalmas lehet elhelyezkedése, mérete, kialakítása miatt. A nagy terület lehetőséget ad a saját kert kialakítására, zöldség- és gyümölcs termesztésre, vagy akár állattartásra is. A telken rengeteg fiatal egyedi gyümölcsfa található, déli Gálafej irányába szép panorámás a telek. Művelési ágból kivonva azonnal névre írható!! MK-1-es övezeti sorolásba tartozik 5%-os beépítéssel. Jöjjön, tekintsük meg együtt a kiváló lehetőségeket rejtő kis  házikót, egy kellemes temészetközeli telken, és ha elnyerte tetszését  tegyen ajánlatot! Az ingatlan per- és tehermentes, jogi viszonyai rendezettek. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az igazán vonzó  akár lakhatásra is kialakítható zártkertet Zalaegerszegen. Részletes Információ, előzetesen telefonos időpont egyeztetés után személyes találkozó alkalmával az ingatlan kizárólagos értékesítőjénél Tamás Árpád +36-30-949-7085 telefon számon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167993 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY