Eladó üdülő és hétvégi ház Révfülöp 94 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Révfülöp 94 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Révfülöp 94 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8033477
Referenciaszám: 43402
Frissítve: 18 napja

Révfülöp eladó üdülő és nyaraló 94 m² alapterületű: 125 millió Ft

125 millió Ft
1 329 787 Ft/m²
94 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 362 782 Ft
Második évtől
495 091 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLOM NYARALÓ MESÉS PANORÁMÁVAL ELADÓ RÉVFÜLÖPÖN! CASANETWORK BALATONFÜREDI ingatlaniroda eladásra kínálja a 2472 számú, kitűnő adottságokkal rendelkező PANORÁMÁS NYARALÓJÁT RÉVFÜLÖPÖN  A RÉVFÜLÖPI PANORÁMÁS NYARALÓ JELLEMZŐI: - 1451 m2-es művelési ágból kivett terület /azonnal az Öné lehet / enyhén lejtős , jelenleg szőlővel beültetett - 2 egységből áll a nyaraló  : a főépület 86 m2, amelyhez egy 20 m2-es pazar szépségű panorámás terasz kapcsolódik + 32 m2 szuterén ,ami bármire még hasznosítható - különállóan egy hangulatos pincéből kialakított ,fürdőszobával ellátott 32 m2-es apartman,barátok , vendégek elhelyezésére. - délnyugati fekvésének köszönhetően az egész ház  tágas ,világos, napsütötte életterekkel barátságos meghitt érzést sugároz - a ház fűtése NOBO panellel és kandallóval megoldott , az emeleten klíma áll rendelkezésre a meleg nyári napokon, a meleg vizet villanybojler biztosítja. - a közművek közül víz, villany és csatorna közmű-hálózatba bekötve - megközelítése aszfaltos úton lehetséges , Balaton part, a strand távolsága 2000 m, ami gyalogosan is kényelmese megközelíthető - óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta , bevásárlási lehetőség megtalálható - kiváló lehetőség csendre, nyugalomra vágyó családok számára nyaralónak, kiadásra -MŰVELÉSI ÁGBÓL KIVONT TERÜLET, ÍGY AZONNAL ÁTÍRHATÓ ! - gépkocsi beállás udvaron belül lehetséges , hatalmas terasz ahol gyönyörködhetünk a természet szépségében - a vidéki otthon minden kényelme  itt biztosan megtalálható !  - múltidéző porta, több száz éves falak és hangulatos berendezések, mind egy romantikus parasztház kellékei- Ha ezt keresed MEGTALÁLTAD !! - a parasztház nem csak egy otthon hanem egy életstílus is . Barátságos szomszédok ,  biztonságos környék a nyugodt hétköznapokért. - ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, nézze meg személyesen! Amennyiben a CASANETWORK BALATONFÜRED irodája által kínált 2472 számú PANORÁMÁS RÉVFÜLÖPI NYARALÓ  vagy bármely kínálatunkban található CSALÁDI HÁZ , NYARALÓ felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon a megadott számon. 0620/421 5720   Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére !  CasaNetWork - A civilizált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czifrák Magdolna CasaNetWork Balatonfüred Az iroda összes hirdetése
+36 20 421 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY