Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve 70 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve 70 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Ráckeve 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8094616
Referenciaszám: 1401_10417
Feltöltve: 9 napja

Ráckeve eladó üdülő és nyaraló 70 m² alapterületű: 23,8 millió Ft

23,8 millió Ft
340 000 Ft/m²
70 m²
Alapterület
445 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 074 Ft
Második évtől
94 265 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁLLANDÓ LAKHATÁSRA ALKALMAS ÜDÜLŐ ELADÓ! A ház a Dömsödi Holt-Duna partján, Ráckevén várja a pihenni vágyókat, közvetlen a víz partján helyezkedik el. Az ingatlan 445 nm-es telken található, díszfák, gyümölcsfák találhatóak rajta. A kert öntözését kiépített automata öntözőrendszer biztosítja. 10 percre található a Ráckevei strand wellness lehetőséggel, ugyanúgy 10 percre Lidl, óvoda , iskola is elérhető. Az eladó nyaraló jellemzői: -két lakószinttel rendelkezik -földszinten két félszoba, nagy nappali, konyha, fürdő, és hatalmas terasz található -a felső szint kívülről közelíthető meg -tetőtérben egy szoba, nappali, és egy wc van . -pince is ki lett alakítva -hétvégi házas, üdülőövezti-3 besorolású területen helyezkedik el. Az ingatlan folyamatos felújítás alatt van. A vízvezeték, és a villanyhálózat már teljesen ki lett cserélve. Ennek során a 32 A is ki lett alakítva. Külső nyílászárók fa szerkezetűek, a nyílászárók részleges cseréje folyamatban van, padlóburkolata kerámia lap és laminált parketta. A ház fűtését kandalló és infra panelek biztosítják, meleg víz ellátását villanybojler szolgáltatja. Állandó lakhatásra, kiadásra, befektetésre, üdülésre, saját nyaralónak egyaránt kiváló választás lehet! Bővebb információkért, keressen az elérhetőségeimen, akár a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
csatorna
félkomfortos
kert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlamka Klára Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szlamka Klára Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY