Eladó üdülő és hétvégi ház Rácalmás 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rácalmás 40 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Rácalmás 40 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8049905
Referenciaszám: HZ083018
Frissítve: 17 napja

Rácalmás eladó üdülő és nyaraló 40 m² alapterületű: 13,9 millió Ft

13,9 millió Ft
347 500 Ft/m²
40 m²
Alapterület
2457 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 40 341 Ft
Második évtől
55 054 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rácalmás Dunához közeli részén, a városi forgatagtól kicsit távolabb, idilli környezetben,  40 m2-es zártkerti nyaraló, 2.457 m2-es telekkel eladó!Ajánlom akár vállalkozási célra is, hiszen vendégháznak is alkalmas! A tulajdonos tervei között ez szerepelt, de másfelé vitte az élet.Lehetőség bőven van az ingatlanban, akár végeleges otthonnak vagy nyaralóként is.A telek művelési ág alól kivett zártkert és nem kell kifüggeszteni. Az épület, pedig gazdasági épületként van feltüntetve a tulajdoni lapon..A házba a villany van bevezetve, a hálózat bővítése folyamatban van (3 x 20 Amperra), ennek végelegesítése külön megegyezés tárgyát képezi. A víz ellátásról 60 m mély fúrt  kút  gondoskodik.Jelenleg nincs kiépítve a fürdő illetve a konyha sem,  de lehetőség van rá.Elosztása: a ház alatt garázs helyezkedik el, a felső szinten panorámás fedett erkéllyel rendelkező szoba, egy konyhának alkalmas helyiség valamint abból nyílik egy fürdőnek alkalmas helyiség. A tetőtérben további 2 szoba alakítható ki. A lakótérbe fedett teraszról lehet belépni.A tágas kert örökzöldekkel, gyümölcsfákkal, virágokkal és cserjékkel van beültetve. Kellemes környezet testnek és léleknek!Rácalmás centruma autóval néhány percen belül elérhető, bevásárlási lehetőségekkel és számos látnivalóval várja az idelátogatókat. Nevezetességek és kirándulási lehetőségek a településen - Jankovich Kúria és Hotel, Rácalmási-szigetek Természetvédelmi területe, Duna part, Millenniumi park, Ráctemplom, Evangélikus és református templom.Keressen bátran ha elnyerte tetszését, vagy további kérdései vannak!

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gálffy Sarolta Duna House - Dunaújváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 363 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY