Eladó üdülő és hétvégi ház Bokod, Lebegő falu 57 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bokod, Lebegő falu 57 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Bokod, Lebegő falu 57 nm
+19 fotó
Hirdetéskód: 7326122
Frissítve: 22 napja

Bokod eladó üdülő és nyaraló 57 m² alapterületű: 8,5 millió Ft

8,5 millió Ft
149 123 Ft/m²
57 m²
Alapterület
400 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 24 669 Ft
Második évtől
33 666 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk 300 m-re a Bokodi tó -tól “lebegő falu” részén zártkerti ingatlan besorolású, 1/telken 2/db 27+30 nm épületből álló hétvégi házat, melyből az első épület a telken egy fa szerkezetű “Éva “ típusú nyaraló: 2db szoba konyha étkező található, majd a telek végén egy tégla építésű nyári konyha mellékhelyiséggel, kézmosóval, amely egy helységből áll , Közvetlen mellette külön bejárattal egy helységgel szintén!! Ez az épület alatt egy 15m²-es pince is található!! Az ingatlan egy kisebb szigeteléssel, gyors elektromos fűtés panel-rendszerrel akár lakható ingatlanná alakítható. A vízellátást egy gyűrűs kút biztosítja. Szomszédságában a lakók barátságosak, szinte minden lakó lakhatásra is használja. Az ingatlan fekvését tekintve a madárcsicsergés a nyugalom szintén elvarázsolja az embereket,, A telken található diófa, meggy fa, szőlő lugas, ribizli, almafa. Bejáratnál autó beállási lehetőség is rendelkezésünkre áll, a kivezető út teljesen jó minőségű! Megközelíthető Kecskéd felől, Oroszlány felől ,is! Vessen egy pillantást hiszen az ingatlan nagyon közkedvelt helyen fekszik, a tó-tól 300 m-re akár horgászásra, nyaralásra is alkalmas,. A tulajdonos szívéhez nőtt nyaralóját családi okok miatt értékesíti csupán!! Ne sajnálja idejét egy rövid megtekintést mindenképp megér , hívja BIZALOMMAL 28.éves sikeresen tehermentesen működő irodánkat ! Akár hétvégén ünnepnapokon is! Hétköznap; hétfőtől péntekig 9-20.00-ig Hétvégén 10.00-tól 13.00-ig! Az iroda szolgáltatásait teljes körűek ! Amennyiben eladni is szeretné ingatlanját ahhoz ,hogy álmai otthonát megtudja vásárolni ,, vagy hitellel kombinálva szeretné megvásárolni. Álmai otthonát ? Akkor nálunk jó helyen jár !! Fullhaus ingatlan es hiteliroda teljes körűen , mindenben segít ügyvédi háttérrel . Igy egyszerüen-terhet levenni az ön válláról!! Kevezményes dijszabással, vagy akàr dijmentesen is!! Igen jól látja ! A HÓNAP akciója AKÀR Már 0% vagy minimum 1,99%~ megbízási dijtól IS! Vállaljuk , elképzelt otthona Felkutatását-megkeresését.,is ! Töltse hétvégét a családdal Barátaival szeretteivel dőljön hátra , pihenve várja segítségünket ingatlan eladását, akár megvásárolni kivánt ingatlanja felkutatását!! Érdeklődés időpont egyeztetés: ÁRENDÁS Kata 06 70/206-5586 számom! Ne sajnálja ránk idejét, egy megtekintést megér, majd tegyen egy ajánlatot. Keresse irodánkat telefonon, e-mailen, vagy küldjön sms-t, visszahívjuk, akár hétvégén is. Szeretettel várjuk hívását H-P 9-18 h, szo.-vas.: 9-12 h-ig.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Full-Haus Ingatlaniroda Full-Haus Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 206 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Full-Haus Ingatlaniroda Full-Haus Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 206 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY