Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonkenese 140 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonkenese 140 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Balatonkenese 140 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7486342
Referenciaszám: HZ011348
Feltöltve: 16 napja

Balatonkenese eladó üdülő és nyaraló 140 m² alapterületű: 150 millió Ft

150 millió Ft
1 071 429 Ft/m²
140 m²
Alapterület
349 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 435 338 Ft
Második évtől
594 109 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Balaton északkeleti végén, Budapesttől kb. 100 km-re festői környezetben találjuk az ország egyik legszebb fekvésű üdülőhelyét, Balatonkenesét. A várost három oldalról szőlőhegyek, a negyedik oldalról pedig a Balaton határolja. Budapest felől érkezőknek itt tárul fel először a tó szépsége. A magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje a Tihanyi-félszigetig jól belátható, kedvező időjárás esetén a tájkép minden évszakban látványos.Itt kínálok eladásra, egy kifogástalan műszaki és statikai állapotú 2*70nm-es nyaralót.Ideális két generációnak, vagy testvérpárnak, akár egész évben is használható a két apartmanból álló ingatlan. A felső szint belső és külső lépcsőn is egyaránt megközelíthető. A belső diófalépcsőt a födémnél kialakított csapóajtó lezárásával elkülöníthetjük.Mindkét szinten megtalálható két szoba, nappali, konyha, fürdő, külön mellékhelyiség és egy nagy terasz.Magas minőségű Eszterházy téglából épült, ami biztosítja a megfelelő szigetelést. Távvezérelhető gázcirkós központi fűtéssel és légkondícionálóval ellátott, ezáltal minden évszakban maximálisan kihasználható az ingatlan. A műanyag hőszigetelt bukó-nyíló ablakok szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A vételár tartalmazza a bútorokat és a gépesítést is.Az udvaron értékes és egzotikus zöld növények, fák, fedett szaletli 6 személyes fűthető dézsafürdővel, és egy 8 személyes beüzemelésre váró finn szaunával, favár csúszdával és homokozóval, francia minőségi kültéri verseny pingpongasztal, épített grillező – bográcsozó, egy csónak sója kocsival, fúrt kút és vezetékes vízről működő díszkút található.A vízpart, és az újonnan kiépített szabad strand 100m-re, illetve pár perc sétára található a Jacht Klub és a Marina Port hajókikötő is.Amennyiben nyaralót keres a családjának, vagy befektetőként, nem szükséges tovább keresnie, ne szalassza el ezt a remek ajánlatot. Nézzük meg együtt, akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Marianna Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Marianna Duna House - Székesfehérvár, Távirda Az iroda összes hirdetése
+36 30 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY