Eladó lakás Szeged, Rókus 159 nm
Eladó lakás Szeged, Rókus 159 nm
Eladó lakás Szeged, Rókus 159 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7804604
Referenciaszám: 294887
Frissítve: 17 napja

Szeged eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
534 591 Ft/m²
159 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 692 Ft
Második évtől
336 662 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi lehetőség! Szegeden a Mars térhez illetve a belvároshoz közel 9 lakásos téglaépítésű társasházban 2 lakás és egy garázs együttesen eladó. A négyszintes ház 3. emeletén egy 85 nm-es, három külön nyíló szobás, 2020-ban teljesen felújított lakás található. Tágas terek, igényes kialakítás és kivitelezés a tulajdonosok és a mesteremberek igényességét igazolja. A felújítás során - a teljesség igénye nélkül - külső-és belső nyílászárok, burkolatok, elektromos hálózat cseréje történt, új konyha, korszerű gépesítéssel, a kádas fürdőszobában olasz design csempe tette teljessé a felújítást. Új kondenzációs radiátoros fűtési rendszer valamint hűtő-fűtő klíma biztosítja a kellemes hőérzetet lakóinak. Az utcafrontra néző nappali francia erkélyes, az udvar felé egy 7 nm-es erkély szolgálja a kényelmet. A negyedik szinten a tetőtérben újonnan kialakított 74/58 nm-es modern lakás lett kialakítva, mely körben teljesen hőszigetelt. Itt helyet kapott egy igazán tágas amerikai konyhás nappali étkezővel, hálószoba és tusolós fürdőszoba. A fűtés elektromos norvég panelekkel és Daikin hűtő-fűtő klímával megoldott. A két lakáshoz tartozik a ház földszintjén utcai bejáratú 16,4 nm-es garázs (2,6x6,3 m), ennek ára 9 millió Ft. Kétgenerációs családnak ideális megoldás, a negyedik emeleti lakás egyetemista, fiatal házas pár részére tökéletes választás, illetve a home office-ban dolgozó lakónak nyugodt, csendes munkahelyet biztosít. Külön is megvásárolhatóak a lakások, használati megosztással, víz-és villanyóra almérők beszerelésével! A III. emeleti háromszobás lakás ára 51 millió Ft, a tetőtérben található 34 millió Ft. A 2 db lakóegység és a hozzájuk tartozó utcai garázs együttes irányára: 94 Millió Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
C
erkély
beépített szekrény
klíma
kandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Imre Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 269 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY