Eladó lakás Szeged, Felsőváros 61 nm
Eladó lakás Szeged, Felsőváros 61 nm
Eladó lakás Szeged, Felsőváros 61 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7988297
Feltöltve: 2 hónapja

Szeged eladó téglalakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
736 066 Ft/m²
61 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 311 Ft
Második évtől
177 837 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szegeden a Novotel Hotel szomszédságában a belvárostól 5 perc séta távolságra eladó egy 61nm-es első emeleti kettőszobás felújított lakás. Az 1960-as években épült 7 lakásos társasház romantikus régi idők emlékét őrzi, hiszen az eladásra kínált ingatlan egy függőfolyósó végén helyezkedik el, utolsó lakásként így az előtér egy kis csinosítás után akár fedett teraszként is funkcionálhat, ahová nyári estéken ki ülhetünk. A lakást 2011-ben teljesen felújították, aminek köszönhetően, az energetikai besorolása, az épület korától függetlenül rendkívül jó, hiszen energetikai tanúsítványa C besorolású. A felújítás során a teljes, energia, víz és fűtés hálózat megújult, H tarifára alkalmas hűtő fűtő rendszerrendszer lett kiépítve, valamint a födémet is felújították.2020-ban álmennyezetet, valamint szellőztető rendszert is kialakítottak az ingatlanba így akár az ablak kinyitása nélkül is biztosítható a friss levegő. A lakásban két egymásból nyíló szoba van, valamint az egyik szobából egy pár nm-er is leválasztásra került így egy klassz gardrób lett belőle. A konyha beépített tűzhellyel, sütővel, mikróval, mosogatógéppel mosógéppel, az étkezővel az előtérben kapott helyet. A fürdő a Wc-vel egy helyiségben került kialakításra, ahol egy épített zuhanykabin található. A kétszobát parkettával burkolták a többi helyiséget járólappal. A nyílászárók a beltéri szobaajtókat kivéve cseréltek, az ablakok korszerű műanyag nyílászáróval, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A fűtésről gáz kazán gondoskodik radiátoros hőleadókkal, valamint egy hűtő fűtő klíma is rendelkezésre áll. Parkolni az utcán lehetséges, ami sajnos parkoló övezetnek számít (sárga zóna),éves lakossági bérlettel. Az ingatlan jó választás lehet akár befektetőknek is, hiszen nagyon jó a lokációja és a jelenlegi tulajdonos szívesen vissza is bérli az ingatlant. De egy fiatal vagy egy idősebb párnak is tökéletes otthona lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
C
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
beépített konyhabútor
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paletta Szeged Paletta Szeged Az iroda összes hirdetése
+36 70 678 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paletta Szeged Paletta Szeged Az iroda összes hirdetése
+36 70 678 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY