Eladó lakás Nyíregyháza 63 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 63 nm
Eladó lakás Nyíregyháza 63 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7927956
Referenciaszám: LK075561
Frissítve: 16 napja

Nyíregyháza eladó téglalakás 3 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
916 272 Ft/m²
63 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 331 Ft
Második évtől
229 722 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nyíregyháza abszolút belvárosában, a Bujtosi tó közelében megbízható, komoly kivitelezőtől, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 8 lakásos társasházban eladó egy 3. emeleti, 63,30/77,86 nm-es, (+ 4,80 nm erkély), nappali – amerikai konyha + 2 szobás lakás!„Az időd fogy, és a kedvezményes CSOK vásárlási lehetőségek hamarosan véget érnek. Ne hagyd, hogy a lehetőség elússzon előled, vásárold meg álmaid lakását most, hogy még kihasználhasd a kedvezményeket!”Igényes kivitelezés, komoly kivitelezőtől, minőségi anyagokból a legújabb technológia szerint.Az ingatlan főbb jellemzői:-    Porotherm 30 külső homlokzati tégla falazat, lakások között Porotherm 30 hanggátló tégla falazat, lakásokon belüli válaszfal 10 cm N+F égetett kerámia téglafalazat,-    A homlokzati fal 15 cm vastag Grafitos hőszigeteléssel, vakolt felülettel ellátva,-    Nyeregtető, antracit színű Bramac sík tetőcserép héjazattal,-    A lakásban hőszivattyú biztosítja a fűtést-hűtést. Padlófűtés, a fürdőkben pedig további türölközőszárítós radiátor kerül elhelyezésre. A hűtés-fűtés a nappaliban lévő digitális termosztáttal szabályozható. A beruházó minden lakáshoz egy darab fan-coil beléri egységet biztosít, amely a nappaliban kerül beépítésre, a többi szobában pedig kiállások további fan-coil egységeknek.-    A homlokzati nyílászárók korszerű műanyag profilrendszerűek, hőszigetelő üvegezéssel, elektromos redőny előkészítéssel, de redőnytok és redőny nélkül. Belül fehér, kívül dió színben. Beltéri ajtó, Mdf, utólag szerelhető, teli kivitelben, sima felülettel, a terveknek megfelelő méretben, fehér színben.-    A helyiségekben glettelés, dryvit hálózás, majd csiszolás után 2 réteg fehér színű diszperziós falfestés készül.-    A lakás vizes helyiségei ragasztott hidegburkolattal, szobákban úsztatott aljzatra helyezett laminált padlóburkolattal, kopogóhang elleni védelemmel ellátva (vevői kiválasztás, a beruházó által biztosított kínálatból, a megadott határidőig) készülnek.-    Szaniterek a kivitelezővel egyeztetve, értékegyeztetéssel választhatóak.A konyhabútor és a konyhagépek nem tárgyai a szerződésnek. A lakásokba beépített bútor nem készül.Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehoczkiné Bereczki Enikő Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lehoczkiné Bereczki Enikő Duna House - Nyíregyháza, Búza tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 380 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY