Eladó telek Szeged 307 nm
Eladó telek Szeged 307 nm
Eladó telek Szeged 307 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7717342
Referenciaszám: 619
Frissítve: 2 napja

Szeged eladó építési telek 1812 m² telekterületű: 109 millió Ft

109 millió Ft
355 049 Ft/m²
1812 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 320 951 Ft
Második évtől
434 994 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Újszeged közepén, a Bérkert utca mellékutcájában, buszmegállóhoz közel ELADÓ ez a befejezetlen projekt. A telek hatalmas Újszeged telkeihez képest (1812 m2), mely lehetővé teszi egy nagy méretű családi ház + medence + wellness rész építését, nagy garázzsal, és még bőven jut hely parkosított udvarnak is. A tervek alapján egy 2 szintes ház épülne, az alapozás és a villamossági ill. vizes előkészítés már megtörtént. Még több irányba mehet a folytatás, de ha a jelenlegi vonalon folytatódik, akkor a földszinten hatalmas nappali (52 m2) + konyha/étkező (38 m2), 2 terasz (21 és 19 m2-esek), szülői háló + gardrób, mosókonyha, kamra, fürdőszoba, gépészeti helyiség, dupla garázs (43 m2) kapnának helyet. Az emeleten pedig 4 külön nyíló szoba, mindegyik saját fürdőszobával + gyereknappali galériával. A földszinti rész 170 m2 + garázs + teraszok, az emeleti rész 137 m2-es. A tervek alapján hőszivattyús (víz/levegő) rendszer kerül beépítésre, tartalék hőszivattyúval, padlófűtéssel és fal/mennyezet hűtés/fűtéssel továbbá levegőszellőztető rendszerrel. Porotherm 38-asból épülne, 5 cm-es kőzetgyapotszigeteléssel. A telek hátsó részén egy további wellness részleg kerülne kialakításra 81 m2-es területtel + terasszal. A tervek megvalósítása folyamatban van tehát, csupán be kell kapcsolódni! Jöjjön, és valósítsa meg vagy formálja saját ízlésének megfelelően! További információkért keressen bátran! További kínálatunkat keresse az https://extraingatlan.com-n az eXtraIngatlan iroda hivatalos weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matusik Edina eXtra Ingatlan iroda. Az iroda összes hirdetése
+36 70 295 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Matusik Edina eXtra Ingatlan iroda. Az iroda összes hirdetése
+36 70 295 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY