Eladó telek Szeged, Újszeged, Kékfestő utca 19. 1022 nm
Eladó telek Szeged, Újszeged, Kékfestő utca 19. 1022 nm
Eladó telek Szeged, Újszeged, Kékfestő utca 19. 1022 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7791789
Frissítve: 21 napja

Szeged eladó építési telek 1022 m² telekterületű: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
54 697 Ft/m²
1022 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 598 Ft
Második évtől
223 084 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Varázslatos lehetőség vár Újszegeden, ahol a nyugalom és szépség találkozik. Eladásra kínálunk egy rendkívül vonzó, összközműves építési telket, mely kivételes adottságokkal bír. Ha városi zajtól menekülne, vagy egy befektetőként tervezett 2 lakásos ikerház építését szem előtt tartja, ez a Neked való telek! A telek és környezete igényes, csendes és nyugodt, Újszeged egyik keresett környékén található. A telket egy varázslatos erdősáv zárja le a telek végét, így romantikus hangulatot teremtve. Itt megtalálhatod a tökéletes harmóniát a természet és a modern élet között. A telek 22 méteres utcafronttal és 45 méteres mélységgel büszkélkedhet. Beépíthetősége 30%, tehát tervező fantáziáját szinte korlátlanul kibontakoztathatja. Az áram, víz és csatorna minden könnyedén elérhető a telekhatáron belül, így a kényelem és a komfort garantált. A telek ideális akár magánszemélyek számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától és megteremteni saját nyugalmukat, akár befektetők számára, akik egy lenyűgöző ikerházat építenének itt. Az ingatlan elhelyezkedése és adottságai tökéletes alapot nyújtanak egy békés otthon vagy befektetés megvalósításához. Ne maradj le erről a páratlan lehetőségről! Keress még ma, és legyen a Tiéd ez az igazi kincs Újszegeden!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Herédi Szabolcs
+36 70 331 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Herédi Szabolcs
+36 70 331 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY