Eladó telek Enying 679 nm
Eladó telek Enying 679 nm
Eladó telek Enying 679 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7876078
Referenciaszám: M252549-4483670
Frissítve: ma

Enying eladó építési telek 679 m² telekterületű: 5,7 millió Ft

5,7 millió Ft
8 395 Ft/m²
679 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Enyingen eladásra kínálok egy 679 nm-es belterületi telket. Az ingatlan a város központtól személyautóval csupán 2 perc, a Balatontól pedig 10 perc személyautóval! Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, a 64-es számú fő úttól csak 350 méterre van. Az M7 autópálya szintén 10 percre van az ingatlantól, ahonnan Siófok 10 perc, Székesfehérvár 20 perc, Budapest pedig egy órán belül elérhető. A települést autóbuszjáratok összekötik Veszprém, Székesfehérvár, Siófok, Dég és Simontornya településekkel. Székesfehérvár ipari park üzemeibe közvetlen céges autóbuszjáratok biztosítják a munkába járást. A telek csendes, nyugodt zsákutcában van. Az ingatlanon nincs épület. Víz, csatorna és a gáz a telken belül, a villany telken kívül található. A telek jó állapotú kerítéssel körbe kerített. A zsákutca, ami 150 méter hosszúságú, murvával szórt állagú. Az ingatlan bejáratával szembeni oldala támfal. A telek LK besorolású, 30 % beépíthetősége van, így kiváló befektetés építkezésre. A város központjában megtalálhatóak a nagyobb bevásárló központok, egészségügyi szolgáltató intézmény, iskola, óvoda, posta, bank. Az egészségügyi szolgáltató intézmény rendelkezik laborral és különböző szakrendelésekkel. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott elérhetőségen, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna
jó közlekedésű
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Erzsébet OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 536 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dusnoki Erzsébet OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 536 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY