Eladó ház Újszentiván 120 nm
Eladó ház Újszentiván 120 nm
Eladó ház Újszentiván 120 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7951798
Referenciaszám: HZ069667-4508767
Frissítve: ma

Újszentiván eladó családi ház 6 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
583 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
824 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 158 Ft
Második évtől
277 251 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagycsaládosok, összeköltözni vágyók figyelmébe!!!! Újszentiván Fő utcáján (Szegedtől 10km-re) kínálom eladásra ezt a 120nm-es belső kétszintes 2 nappalis , négy szobás két fürdőszobás családi házat 824 nm-es telken. Az ingatlan 1994-ben épült falazata tégla (HB 38-as), beton födémű, szigetelt , folyamatosan karbantartott ami miatt remek állapotú . Térelosztása az alábbi: Földszint: nappali , konyha+étkező, két különbejáratú szoba, előtér, háztartási helyiség Emelet: nappali, 2 különbejáratú szoba, konyha+étkező, fürdőszoba, közlekedő Az alsó szinten belépéskor kellemes belsőtér fogad bennünket, a nappali és a gépesített konyha+étkező szinte egy teret alkotnak. A fürdőbe kád és tusoló is beépítésre került, a mellékhelyiség szeparált. Az emeletre fa lépcsőn jutunk fel ahol a közlekedőbe lépünk innen nyílik a két különbejáratú hálószoba,fürdő de itt is a központi helyiség a barátságos nappali+ étkező. A terek elosztása jól átgondolt,ennek köszönhetően két generáció összeköltözésére is remek megoldás. Az ingatlan falai festettek, a szobák laminált parkettával a többi helyiség járólappal burkolt. Fűtése egyedi gázcirkó padlófűtés, valamint a földszinti nappaliban kandalló kapott helyet. A hőmegtartást a házon az 5cm -es külső szigetelés támogatja. A jó minőségű nyílászárókon redőny előkészítés van, szúnyoghálóval felszereltek. Az ingatlan mögötti tágas fedett terasz a pihenést szolgálja de remek teret ad baráti, családi összejöveteleknek! Újszentiván településen: bölcsőde, óvoda és iskola is megtalálható és számos kisebb-nagyobb boltok, orvosi rendelő és gyógyszertár, stb. Az újszentiváni régi laktanya helyszínén került kialakításra Csongrád megye legszínvonalasabb, díjugrató versenyek lebonyolítására alkalmas pályája, ennek köszönhetően évek óta itt rendezi a Gyermek- és Pónilovasok Országos Szövetsége az edzőtáborait.A lovaspark kitűnő szórakozási, tanulási lehetőséget biztosít a gyermekek számára, tiszta levegőn ismerkedhetnek meg a magyar puszta világával, a lógondozás fortélyaival, illetve lovagolni tanulhatnak! HASZNÁLJA KI MÉG AZ IDÉN A CSOK LEHETŐSÉGÉT MEGLÉVŐ GYERMEKEIRE!!!!!! Ha felkeltette érdeklődését vagy bármilyen kérdése van keressen bizalommal a hét bármely napján!!!!! Tisztelt ingatlantulajdonos ! Slivkáné Zsiros Éva vagyok, a Duna House Oroszlán utcai irodájában dolgozom. Ingatlanok eladásában, vételében, bérbeadásában, értékbecslésben, hitelnyújtásban, CSOK, babaváró támogatásban, energetikai tanúsítvány készítésében tudok segítséget nyújtani. Forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1994
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
jó közlekedésű
hőszigetelt
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY