Eladó ház Szeged 160 nm
Eladó ház Szeged 160 nm
Eladó ház Szeged 160 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8004760
Referenciaszám: 14_coh
Frissítve: 17 napja

Szeged eladó családi ház 4 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
299 375 Ft/m²
160 m²
Alapterület
1129 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 018 Ft
Második évtől
189 719 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ház a tónál... Szeged Belvárosától 10 percre Kiskundorozsma hétvégi házas részén kínálok egy téliesített, két lakrésszel rendelkező ingatlant. A zártkert csodás természet közeli helyen helyezkedik el, közvetlen Sziksóstóra való kilátással. A terület és a környező épületek rendezett kertvárosi jellegűek, a terület 1129 m2 rendezett, parkosított, kerti tóval, medencével, kerti kemencével. Teljesközművel és saját szennyvíztisztitó berendezéssel rendelkezik ezáltal a beépítési százaléka is magasabb (15%). Az épület a 2000 években épült vasbeton alapozással, B 30 as téglából fűtése opcionális gázkonvektorokkal és cserépkályhával, kandallóval megoldott. Elosztását tekintve egy “ ikerháznak” megfelelő, jelenleg két külön álló lakrész van kialakítva, viszont az elválasztó fal kibontható így minimális munkával egy lakrésszé alakítható. Az épület 3 szintes, a mélyépítészeti részben pince (műhelynek, garázsnak alkalmas) a földszinten két amerikai konyhás nappali, két fürdő, a tetőtérben két hálószoba található. Az épület hátoldalán 30 négyzetméteres tároló lett kialakítva. Általánosságban elmondható az üdülő statikailag rendben van, stílusában kialakításában igényes megoldások vannak, kihasználatlanságának köszönhetően szépészeti belső frissítésre szorul. Tekintse meg a fotókat, az alaprajzot, és hívjon a megtekintéséhez! Barkóczi Ágota ingatlanértékesítő Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel végzem ingatlanjogra szakosodott ügyvéd, független banki tanácsadó közreműködésével.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
összkomfortos
garázs
világos
amerikai konyha
erkély
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Barkóczi Ágota Country Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 207 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY