Eladó ház Szeged, Petőfitelep, Fadrusz utca 160 nm
Eladó ház Szeged, Petőfitelep, Fadrusz utca 160 nm
Eladó ház Szeged, Petőfitelep, Fadrusz utca 160 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7859065
Frissítve: 13 napja

Szeged eladó családi ház 5+1 fél szobás: 107 millió Ft

107 millió Ft
668 750 Ft/m²
160 m²
Alapterület
880 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 541 Ft
Második évtől
423 798 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladásra kínált ingatlan Szeged kertvárosi részén, dny-i tájolással, közel 900 m²-es parkosított és gyümölcsfákkal beültetett telken várja új tulajdonosát. A lakóépület (kb. 150 M²) utca felé nézö régebbi építésü részében két nagyméretü hálószoba, egy belsö kertre nézö dolgozószoba és egy fürdökádas + zuhanyozós fürdöszoba kapott helyet. Az újabb rész földszintjén található a kertre nézö nappali, az ebédlöként is használható konyha, a háztartási helyiség és egy vendég wc valamint egy tágas belépö ahonnan lépcsö vezet fel az emeletre. Itt további két szoba és egy zuhanyzós fürdöszoba került kialakításra. A két emeleti szobából lehet kijutni a hangulatos tetöteraszra, melyet egy diófa ölel körül. A lakóépület mellett található egy kb. 50M²-es melléképület, melynek egy része füthetö, vizzel/csatornával ellátott. A melléképület mellett található még egy fából készült tároló kb. 25M² valamint egy szintén fából készült, kb. 10 M²-es fészer. A lakóépület régebbi része 2000-ben teljes felújításon esett át. A födém és a tetö újonnan készült, a fürdöszoba burkolata és berendezése, a padló, a nyílászárók, a fütésrendszer, az elektromos és vízvezetékek szintén cserélve lettek. Az újabb rész 2005-ben készült, 5 cm-es szigeteléssel, müanyag nyílászárókkal. Az épület földszintje csaknem teljesen akadálymentes. Az épület fütéséröl egy gázkazán (padló és radiátor fütés) valamint a nappaliban egy hangulatos fatüzeléses kandallókályha gondoskodik. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Az ablakok redönnyel, szúnyoghálóval felszereltek. A növények vízellátását fúrt kút biztosítja. Az udvaron akár 3 autó beállására is van lehetöség, de a melléképület egy része is használható garázsként. Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, ötvözi a kertváros nyugalmát és a nagyváros kínálta kultúrális lehetöségeket. Buszmegálló 2 percre, autopálya 5 percre. Rövid határidön belül is költözhetö. Tetszett ez az eladó Szegedi jó állapotú 5 egész és 1 fél szobás családi ház? Hívd fel a hirdetőt most, és tudj meg mindent erről az eladó családi házról! Persze azért nézelődj is tovább az eladó ház Szeged oldal hirdetései között, hátha még ma megtalálod álmaid otthonát a megveszLAK széles ingatlan kínálatában. Oszd meg az ismerőseiddel a hirdetést most, hogy Ők is lássák, milyen szuper eladó házra akadtál. Ennek az eladó háznak az ára 111000000 Ft és mivel az alapterülete 160 négyzetméter, ezért az átlagos négyzetméterára 693750 HUF/m2.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
F
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
étkező
kamra
gardrób
terasz
melléképület
műhely
mosókonyha
kábeltévé
internet
telefon
hőszigetelt
redőny
akadálymentesített
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 50 137 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 50 137 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY