Eladó ház Palotás 186 nm
Eladó ház Palotás 186 nm
Eladó ház Palotás 186 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7994673
Frissítve: 2 hónapja

Palotás eladó családi ház 4+2 fél szobás: 55 millió Ft

55 millió Ft
295 699 Ft/m²
186 m²
Alapterület
1471 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 624 Ft
Második évtől
217 840 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Palotáson (Nógrád vármegye déli része, Pásztói járás). Ingatlan adatai: - hasznos alapterület: 186 m2 - telekméret:1471 m2 - épület szinjei: 3 - pince: 60 m2; száraz; bejárat a pincéhez házon belül és kívül is - közművek: víz, csatorna; gáz; áram (ingatlanon, házon belül) - fűtés: gázkazán és vegyestüzelésű kazán is - szobák száma: 3 tágas hálószoba, 2 félszoba; nappali; konyha, étkező; kamra; 2 fürdőszoba; 2 WC (egy külön helyiség, egy fürdőszobán belül); lépcsőház - padlástér: beépíthető - nyílászárók: műanyag és fa - terasz: 1 db beépített (konyha kapcsolattal) - erkély: 1 db emeleti - melléképületek: nyárikonyha, amelyhez egy hűvös száraz pince is tartozik; továbbá állattartásra alkalmas melléképület is van - garázs: kétállásos - udvar: füvesített, rendezett - kert: növénytermesztésre alkalmas - Tehermentes, költözhető Az ingatlan elhelyezkedése településen belül kiváló, az ingatlan utcájában közvetlen elérhető a buszmegálló, iskola, posta, orvosi rendelő, templom és sportpálya is. Sokoldalú mégis csendes utca. Közvetlen buszjárattal elérhető Budapest, Gödöllő, Hatvan, Aszód, Salgótarján, Pásztó. Fontosabb elérhető főútvonalak: 21-es számú főút; M3 autópálya Palotás a FALUSI CSOK településlistáján szerepel. A község Cserháttól délre fekszik. A főváros közigazgatási határától és a megyeszékhelytől, Salgótarjántól egyaránt 50, Pásztótól, Hatvantól és Aszódtól 20–20 kilométerre helyezkedik el. Palotás rendezett, dinamikusan fejlődő település, számos közintézmény az elmúlt években felújításra, bővítésre került. A Palotási Általános Iskola épülete 2022-ben lett teljesen felújítva, egy teljesen új épületszárnyal és sportpályával bővült. 2022-ben új orvosi rendelő és Közösségi piac csarnoka is átadásra került. Az óvoda 2023-ban újult meg, a bölcsődét várhatóan 2024-ben adják át. A településen mindezek mellett horgásztó, futballpálya, játszóterek, gyógyszertár, boltok, benzinkút és autómosó is megtalálható. A település kiemelt figyelmet fordít a közösségi életre minden korosztály számára. Az ingatlan és a település ideális hely a családnak.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1989
Erkély:
5 m²
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
G
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
duplakomfortos
garázs
kert
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
étkező
kamra
erkély
terasz
pince
melléképület
műhely

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 650 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 650 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY