Eladó ház Mindszent 94 nm
Eladó ház Mindszent 94 nm
Eladó ház Mindszent 94 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7966352
Referenciaszám: HZ055691-4209580
Frissítve: ma

Mindszent eladó családi ház 3 szobás: 35,5 millió Ft

35,5 millió Ft
377 660 Ft/m²
94 m²
Alapterület
1041 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 030 Ft
Második évtől
140 606 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörűen felújított családi ház Mindszenten eladó! Hódmezővásárhelytől 16 kilométerre lévő Tisza-parti kis városban - Mindszenten - eladóvá vált egy teljes külső és belső felújításon átesett családi ház. Új tulajdonosát egy csendes kis utcában várja, bár a központ csupán pár percnyi sétára található. Az épület 1041 négyzetméteres kapott helyet, ahova minden közmű be van vezetve. Helyiségek: - Előszoba - Nappali + amerikai konyha - Szoba - Szoba - Fürdőszoba - WC + zuhanyzó A felújítás során a falakon kívül minden más teljes átalakításon ment át. Külső vízelvezető csatorna, külső és belső hőszigetelés, nyílászárók (hungaropan üvegezésűek), vízvezeték, villanyvezeték, hideg-és melegburkolatok, szaniterek cseréje. A konyha konyhabútorral felszerelt. A fürdőszoba sarokkáddal és dupla mosdóval ellátott. Az illemhely szeparált, egy zuhanyzó is megtalálható a helyiségben. A fűtésről kerámialapos panelek gondoskodnak, a nyári melegben a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja. A már említett külső és belső hőszigetelés miatt az energiatakarékosság garantált. A nappalit és a szobákat eredeti holland laminált padlóval burkolták. Minden ablaknál új karnis került felszerelésre, kézzel varrt függönyökkel. Az utca járdáján közeledve a házhoz igényes kovácsoltvas kerítés épült. Ide csak költözni kell! Ajánlom mindazoknak, akik egy csendes kisváros nyugodt környezetében szeretnének élni. Tökéletes választás egy-két gyermekkel rendelkező fiatal házasoknak is. A szép nagy udvaron bármi, egyedi igény szerint kialakítható. A képeken látható bútorozottsági állapot az irányárhoz mérten megbeszélés tárgyát képzi. Kérdés vagy megtekintési szándék esetén, kérem keressen bizalommal! Tisztelt ingatlantulajdonos ! Slivkáné Zsiros Éva vagyok, a Duna House Oroszlán utcai irodájában dolgozom. Ingatlanok eladásában, vételében, bérbeadásában, értékbecslésben, hitelnyújtásban, CSOK, babaváró támogatásban, energetikai tanúsítvány készítésében tudok segítséget nyújtani. Forduljon hozzám bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
amerikai konyha
alacsony közös költség
hőszigetelt
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Slivkáné Zsíros Éva Duna House Brüsszeli krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 227 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY