Eladó ház Marcali 46 nm
Eladó ház Marcali 46 nm
Eladó ház Marcali 46 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7834715
Referenciaszám: HZ058092
Frissítve: 16 napja

Marcali eladó családi ház 1 szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
543 478 Ft/m²
46 m²
Alapterület
1502 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A nyugalom szigete Marcali kedvelt,  zöldövezeti részén. A zártkerti besorolású, majdnem 50 nm alapterületű ház , egy 1502 nm-es telken fekszik, Marcali méltán népszerű nyugati városrészén, a Gyógyfürdő közelében.Az épület két szintje folyamatosan karbantartott, a tulajdonos nagyon vigyázott rá. Az alsó szinten egy téglakályhával fűthető 13 nm-es,  mosogatóval, kézmosóval ellátott konyha kapott helyet. Az emeleten, egy tágas teraszról megközelíthető szoba és zuhanyzóval ellátott fürdőszoba került kialakításra, WC-vel.  A szoba fűtése villanyradiátorral megoldott.A házhoz két, remek klímával rendelkező pince tartozik, melyből az egyik a ház alatt van, a másik pedig az udvaron található lejáróról közelíthető meg.Az ingatlan gáz kivételével minden közművel ellátott.A csodás, balatoni panorámára néző telken 500 tő szőlő, sok gyümölcsfa és egy hatalmas, diófa van, amely alatt üldögélni igazán kellemes és feltöltő élmény.A ház aszfaltozott útról közelíthető meg.Marcali város rendezési tervében szerepel a telek alsó határán egy út kiépítése, amely a későbbiekben a telek egy részének eladására is lehetőséget nyújt.Az ingatlan teljes berendezése a vételár részét képezi.A városban iskolák, óvodák, sportlétesítmények, gyógyfürdő és számos bolt (Aldi, Tesco,Lidl) is megtalálható.Ajánlom ezt a lehetőséget befektetésre, nyaralóra vágyóknak, vagy azoknak, akik szívesen költöznének egy remek infrastruktúrával ellátott, a Balatontól csupán 13 km-re lévő város csendes, nyugodt területére.AZ ÁR ALKUKÉPES!További információért forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1988
Erkély:
13,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gaál Judit Duna House - Nagykanizsa, Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 30 486 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY