Eladó ház Marcali 112 nm
Eladó ház Marcali 112 nm
Eladó ház Marcali 112 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7757994
Frissítve: 10 hónapja

Marcali eladó családi ház 4 szobás: 46 millió Ft

46 millió Ft
410 714 Ft/m²
112 m²
Alapterület
760 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 133 504 Ft
Második évtől
182 193 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Marcali központjához közel, mégis csendes környezetben nappali+ 3 hálószobás, akár két generáció számára alkalmas, hangulatos otthon hatalmas kerttel. A ház közepes állapotú, tehermentes, teljes berendezéssel, gépesített konyhával eladó. A nyílászárók fából készültek, spalettával illetve az utca felől redőnnyel felszereltek. Helyiségek: tágas előtér, konyha étkezővel, kamra, fürdőszoba, külön wc, nappali, 3 kényelmes méretű hálószoba. Két külön bejárattal, két fedett terasszal rendelkezik és nagyméretű garázs is tartozik hozzá. Az udvar parkosított, a kíváncsi szemek elől rejtve marad. Kitűnő helyszíne családi összejöveteleknek, nyáresti grill partyknak,. A kertben gyümölcsfák, füge, kiwi, mogyoró, málna található. Az öntözés fúrt kútból megoldott. Pár perc sétányira iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek. Városról: Nyugodt, békés kisváros a Balatontól mindössze 14km, az M7 autópályától 10 km-re fekszik. A városban sok vásárlási lehetőség: Lidl, Aldi, Spar, Tesco stb. , Ezen kívül iskola, óvoda, éttermek, kórház és termálfürdő is található.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
jó közlekedésű
csendes
kamra
terasz
bútorozott
beépített konyhabútor
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 531 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 531 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY