Eladó ház Hévíz 270 nm
Eladó ház Hévíz 270 nm
Eladó ház Hévíz 270 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7777189
Referenciaszám: H469342
Frissítve: 8 napja

Hévíz eladó családi ház 4 szobás: 270 millió Ft

270 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
270 m²
Alapterület
788 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 783 609 Ft
Második évtől
1 069 396 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hévízen ajánlok figyelmükbe egy 2018-ban, magas minőségben épült családi házat. Kiemelt megbízás az Otthon Centrum kínálatában! A különlegesen felszerelt, kétszintes, 270 nm-es, igényesen megépített családi ház egy 788 nm-es telken helyezkedik el, egy csendes utcában. A földszintről és az emeletről is csodálatos panoráma tárul elénk. A házban letisztult, elegáns stílus dominál. Ízléses kialakítás, magas minőségű beépített anyagokkal, átgondolt helykihasználással. A földszinten található egy amerikai konyhás nappali, ahonnan közvetlenül egy panorámás teraszra lehet kilépni, ahol egy nagyon igényes kültéri konyha, illetve grillező szolgálja a tulajdonos kényelmét. Egy edzőterem, illetve dupla garázs is tartozik a modern, világos ingatlanhoz. Az emeleten 3 hálószoba, egy fél szoba és két fürdőszoba található. A nagy hálószobából kilépve egy panorámás teraszra jutunk, ahol egy jakuzzi is elhelyezésre került. Az épület fűtése gázzal történik, a földszinten padlófűtéssel is kiegészítve, valamint a nappaliban egy hangulatos kandalló is található. A biztonságról kamerarendszer gondoskodik. A kert szép és rendezett, automata öntözőrendszer is kiépítésre került. Amennyiben egy igényes, prémium kategóriájú családi házat keres nyugodt környezetben, szép panorámával, kérem keressen az elérhetőségeim egyikén! Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom!

Tulajdonságok

Típus:
Fűtés:
Építés éve:
2018
Terasz:
24,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laczkó Gábor Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY