Eladó ház Gödöllő 233 nm
Eladó ház Gödöllő 233 nm
Eladó ház Gödöllő 233 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8026023
Referenciaszám: 2517113
Frissítve: 16 napja

Gödöllő eladó családi ház 6 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
768 240 Ft/m²
233 m²
Alapterület
1532 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 504 Ft
Második évtől
708 970 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllőn a Grassalkovich kastély szomszédságában, kúria jellegű családi ház dupla telekkel eladó! Az 1920-30-as években épült, impozáns megjelenésű ingatlan közel 240m2-es, lakótere földszinten és emelet található. Az alsó szintjén megtalálható egy nagy méretű nappali étkezővel, egy hálószoba, egy télikert, konyha, fürdőszoba, terasz, az emeleti szinten pedig három hálószoba, fürdőszoba gardrób helyiség került kialakításra.  A ház téglaépítésű, beton alappal és 40-50cm-es főfalakkal rendelkezik, alsó szintje padlófűtéssel, az emeleti szint radiátorokkal fűthető. Egyedi nyílászárók, burkolatok kerültek beépítésre. Az ingatlan részben alápincézett, ahol gépészet, szauna, tároló, zuhanyzási lehetőség lett kiépítve. A telek körbekerített, különböző dísznövényekkel, örökzöldekkel, állandóan virágzó növényekkel lett parkosítva, locsoló és csepegtető rendszer kiépítésre került.  A kertben található csempézett medence saját kazánról fűthető, 13m hosszú és 1.5m mély, remek lehetőséget nyújt az otthoni kikapcsolódáshoz. A dupla állásos garázs, ahol egy kis tároló és vízvételi lehetőség is kialakításra került a kert végében, a hátsó utcáról közelíthető meg. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, központ közeli, gyalogosan is minden elérhető. Irányár: 179Mft Hivatkozási szám:2517113. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Tamás: +36 (20) 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
garázs
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Tamás Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 944 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Tamás Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 944 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY