Eladó ház Földeák, Karabukai 65 nm
Eladó ház Földeák, Karabukai 65 nm
Eladó ház Földeák, Karabukai 65 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7571543
Frissítve: 1 éve

Földeák eladó családi ház 2+1 fél szobás: 4,7 millió Ft

4,7 millió Ft
72 308 Ft/m²
65 m²
Alapterület
945 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház, melyet a saját ízlésére alakíthat! Eladó Földeákon a Karabukai utcában egy 65 m2-es jelenleg 2 szobás, (további fél szoba könnyedén kialakítható) vályog falazatú családi ház, 945 m2-es telken. A ház kívülről közepes állapotú, azonban belülről mind műszaki mind esztétikai felújításra szorul. Jelenleg az ingatlanba a víz és a gáz be van vezetve, míg az elektromos áram kikötésre került, az visszaköthető. A fűtés gázkonvektorokkal megoldott, a melegvizet villanybojler állította elő. A belmagasság az ingatlan nagyrészén 2,3 m. A fürdőszoba kialakított, egy helyiségben található a WC-vel. Fiatalok számára a felvehető babaváró hitelből nem csak megvásárolható, hanem igény szerint felújítható. A telek mérete miatt könnyen karbantartható. Az M43-as autópálya felhajtó kb. 3 km, melyről 20 perc alatt Szeged, másik irányban Románia is elérhető. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető. Tekintse meg ajánlatunkat személyesen is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gáz
víz
kocsibeálló
kert
csendes
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Terka Home Zone Terka Home Zone Az iroda összes hirdetése
+36 20 318 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY