Eladó ház Esztergom 49 nm
Eladó ház Esztergom 49 nm
Eladó ház Esztergom 49 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7997928
Referenciaszám: 712300009
Frissítve: 18 napja

Esztergom eladó családi ház 1+2 fél szobás: 23,99 millió Ft

23,99 millió Ft
489 592 Ft/m²
49 m²
Alapterület
852 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 625 Ft
Második évtől
95 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Családi ház eladó Szamárhegyen!   Megvételre kínálok Esztergom kedvelt részén egy 852 nm-es ingatlant. 25 Amper áram és fúrt kút van, a vezetékes víz-, és csatornahálózatot kiépítették, a napokban nyomás próbázzák, és kötik rá a hálózatra. A déli tájolású telek világos, napos, téglalap alakú, szépen gondozott, füvesített, dísznövények tarkítják, oldalt teljes hosszában egy sor bő termő szőlőlugast telepítettek. A terület átlagos szélessége 14, hosszúsága 60 méter, minden irányból kerítéssel körbekerített. A telek hátsó részén egy könnyűszerkezetes ház áll, melyet egy 18 nm-es terasz egészít ki. A 49 négyzetméteren helyet kapott egy nappali-konyha, egy fürdőszoba, wc, és két kisebb szoba. A nappaliban egy kandalló áll. A padlót járólappal burkolták. Az Erdért típusú faház a tulajdoni lapon lakóházként szerepel, egy felújítás, korszerűsítés után meghitt otthonává válhat leendő lakójának. Az ingatlan belterületen található, LKE 25192-es övezeti besorolású. 15%-os beépítési lehetőséggel, 4.5 méteres ereszmagasság korlátozással. A Visegrádi úttól néhány száz méterre, a Budapestre tartó buszjárat Csenkei-híd megállójától néhány perc sétatávolságra található. Sétatávolságra egy vegyeskereskedés és egy kertészet működik, de közelben lévő Lidl áruház és zöldséges is kiváló vásárlási lehetőség. Óvodák, általános- és középiskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, iparcikk- és dohánybolt, benzinkút egy buszmegállónyira elérhető. A közeli Dédai- illetve Kerek tó, az újonnan épült Természetház, a Fári-kúti forrás, a Hideglelős kereszt számos kirándulási- illetve horgászási lehetőséget biztosítanak a környéken. Ajánlom mindenkinek, aki a a város zajától védve, de mégis elérhető távolságra, csendes, nyugodt környezetben töltené szabadidejét, vagy akár mindennapjait. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Irodánk teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére a vételtől a birtokbaadásig. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY