Eladó ház Dabas 299 nm
Eladó ház Dabas 299 nm
Eladó ház Dabas 299 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8040965
Referenciaszám: HZ097915-4570527
Frissítve: 2 napja

Dabas eladó családi ház 6 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
227 425 Ft/m²
299 m²
Alapterület
1171 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 197 353 Ft
Második évtől
269 329 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Dabason eladó egy medencés, szaunás, dupla garázsos, két generációs családi ház. Az otthon egy 1171 nm-es összközműves telekre épült 1977-ben tégla falazattal tetőtér beépítésű 249,7 nm-er fűtött alapterületű. A földszinten előszoba, nappali, konyha-étkező, három hálószoba, fürdő, wc-mosókonyha, kamra, közlekedő garázs, kazánház, terasz, és szuterén helyiségekből áll. A szuterén rész a nappaliból és az udvarról is megközelíthető. Itt található a négy ülőhellyel rendelkező szauna és a hozzá tartozó zuhanyzó is. A tetőtérben külön lakrész található, mely a földszinti lakrészből és a ház háta mögött található külső feljáróról is megközelíthető. Ez jelen pillanatban ki van adva havi 225.000.- Ft /hó ért. Ennek belső elosztása fürdő-wc, közlekedő, nappali, két hálószoba, konyha-étkező. A garázsban két autó fér el kényelmesen egymás mögött parkolva. A garázsból nyílik a kazánház ahol vegyes tüzelésű kazán, gáz kazán és villanybojler található. Az udvar hatalmas, tágas széles utcafronttal rendelkezik, melyben a gyerekek kedvükre játszhatnak hiszen trambulin, játszótér és még egy 7 m X 4 m-es vízforgatós medence is a rendelkezésükre áll. Ha kifáradtak akkor pedig a hűs teraszon meg is pihenhetnek. Az udvar öntözését fúrt kút biztosítja. A garázs előtt található kapu és a garázskapu elektromos, 3X16 A és riasztórendszer található a házban. A fűtést vegyestüzelésű kazán, géz kazán és az egyik szobában található de lebontott kandalló biztosítja. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.Ha megtetszett Önnek az ingatlan, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1977
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
jó közlekedésű
csendes
amerikai konyha
gardrób
pince
melléképület
hőszigetelt
riasztó
kaputelefon
klíma
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szénási Stoics Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 333 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szénási Stoics Szilvia Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 333 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY