Eladó ház Andornaktálya 74 nm
Eladó ház Andornaktálya 74 nm
Eladó ház Andornaktálya 74 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7994902
Referenciaszám: M270814
Frissítve: 17 napja

Andornaktálya eladó családi ház 2+1 fél szobás: 54,9 millió Ft

54,9 millió Ft
741 892 Ft/m²
74 m²
Alapterület
1122 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 159 334 Ft
Második évtől
217 444 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag az OTP Ingatlanpont kínálatában!!!! Andornaktályán, Eger közvetlen közelében családi otthon várja új tulajdonosát! Az ingatlan ideális választás azoknak, akik szeretnének egy gondosan karbantartott és kényelmes ingatlant maguknak és családjuknak. A 74 m2-es ház az alábbiakat kínálja: Két és félszoba, tágas nappali, étkező, kamra, és fürdőszoba, valamint előszoba. A modern műanyag nyílászárók redőnnyel felszerelve, biztosítva a hatékony hőszigetelést. Gáz- és vegyestüzelésű kazán gondoskodik a fűtésről, illetve az étkezőben egy csodálatos cserépkályha kapott helyet, míg a melegvizet villanybojler szolgáltatja. Az étkezőből jutunk ki egy nagyméretű teraszra, mely ideális családi összejövetelek és baráti találkozók fogadására.. A parkosított udvar, melyet egy ásott kút öntöz, rendkívül rendezett és gondozott környezetet teremt. Gépkocsi tárolása garázsban megoldott, továbbá számos melléképület is rendelkezésre áll, amelyek tökéletes tárolási lehetőséget biztosítanak. A megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket saját pincéjében tárolhatja új tulajdonosa. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Az ingatlan ideális otthon lehet Önnek és szeretteinek. Hívjon minket most, forduljon hozzánk bizalommal, és egyeztessünk időpontot a megtekintéshez!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1951
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Tamás Eger Törvényház utca 4 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 354 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY