Eladó ház Alsópáhok 279 nm
Eladó ház Alsópáhok 279 nm
Eladó ház Alsópáhok 279 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7350096
Referenciaszám: HZ096047
Feltöltve: 16 napja

Alsópáhok eladó családi ház 6 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
250 538 Ft/m²
279 m²
Alapterület
2133 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
*** Eladó többgenerációs családi ház Alsópáhokon ***Hévíz és Keszthely szomszédságában, a Balaton-parttól 10 perces autóútra lévő alsópáhoki ingatlan keresi új tulajdonosát.Az eredetileg '70-es évek elején épült családi ház '89-90-ben nyerte el mai, akár több generáció együttélésére alkalmas formáját. A tágas előtérbe lépve balra a földszinti lakást, szemben, a lépcsőn feljutva az emeleti lakrészt érjük el, melyek akár így, együtt, vagy teljesen külön zártan is használhatóak.A földszinti, ~110 m2-es lakrészben 2 tágas szoba, konyha, étkező, kamra és külön fürdő-wc kapott helyet.Az emeleti - szintén ~110 m2-es -  lakásban tágas nappali, innen nyíló 8 m2-es lodzsa, 3 szoba, konyha, étkező, kamra, valamint külön fürdő-wc került kialakításra. Innen megközelíthető a beépítésre szánt, villanykiállásokkal ellátott, ~60 m2-es hasznos területű padlástér, ami 3 tetőablakkal már fel lett szerelve, így -igény szerint- akár további 3 szoba kialakítására is lehetőséget nyújt. Az épület alatti pinceszint alkalmas garázsnak, műhelynek, tárolásra egyaránt.A Bramac cserép héjazattal fedett ház fűtéséről gáz kazán, melegvíz-ellátásáról villany bojler gondoskodik.2133 m2-es, gazdálkodásra is alkalmas, gyümölcsfákkal és fenyőkkel díszített telken fekszik, aminek gondozását a kútból nyerhető víz nagyban segíti.Az ingatlan felújítandó állapotú, per-, teher- és igénymentes.Felmerülő kérdés esetén örömmel állok rendelkezésre!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakondi Brigitta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 403 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bakondi Brigitta Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 403 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY